Design

Huisstijl & Webdesign

Het design van een huisstijl of website is van groot belang voor een onderneming. Hiermee kun je bepalen wat je uitstraalt naar je potentiële klanten en spreek je beter je doelgroep aan. Duijnweb denkt met je mee over hoe jij je doelgroep het beste kunt bereiken en wat voor huisstijl- of webdesign hier het beste bij past. Geïnteresseerd in een nieuw huisstijl- of webdesign voor je onderneming? Neem dan direct contact op met Duijnweb! Wij kunnen dan samen gaan kijken naar de mogelijkheden.

Huisstijl ontwikkeling

Heb jij interesse in het laten ontwikkelen van een huisstijl voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op! Duijnweb gaat dan samen met jou in bespreking over jouw wensen en zal dit verwerken in een uniek ontwerp wat 100% aansluit bij jouw bedrijf. Bij het ontwikkelen van een huisstijl worden de volgende elementen meegenomen: Website ontwerp, algemene huisstijl, visitekaartjes ontwerpen en eventuele overig gewenste onderdelen.

Webdesign

Is een complete huisstijl niet nodig? Dan kun je ook een webdesign aanvragen bij Duijnweb. Wij zullen dan wederom eerst een persoonlijk gesprek inplannen. Tijdens dit gesprek worden de wensen en de eisen van de website achterhaald. Na dit gesprek kunnen wij een ontwerp voor je maken die nauw aansluit bij jouw wensen en eisen. Mocht je interesse hebben, dan kun je altijd een geheel vrijblijvende offerte aanvragen.