Wat kun je verwachten?

MOOIE WEBSITES

Wil jij ook een mooie website laten maken of ben je opzoek naar een grafisch ontwerper? Zoek dan niet verder! Bij Duijnweb kunnen wij voor jou een website maken of huisstijl ontwerpen tegen een zeer scherpe prijs. Stuur ons een berichtje met daarin jouw wensen en eisen voor jouw website of webshop.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om de mogelijkheden door te nemen en om een ‘intake’-gesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek achterhalen wij de reden voor jouw aanvraag, wat het exacte doel is van jouw website en wie de doelgroep hiervoor is. Na dit gesprek zullen wij een onderzoek verrichten en met een passen voorstel komen.

Dit voorstel zullen wij dan in een persoonlijk gesprek bespreken en eventuele wijzigingen doornemen. Wanneer het voorstel akkoord is, gaan wij aan de slag! Wij houden contact op een wekelijkse basis om zo de lijntjes kort te houden en ervoor te zorgen dat en snel eventuele wijzigingen doorgevoerd kunnen worden.

Door onze persoonlijke aanpak en het wekelijks contact hoef jij je dus nergens zorgen over te maken over de vorderingen van jouw project! Ben je enthousiast geraakt? Wil jij ook zorgeloos een nieuwe website laten maken? Neem dan direct contact met ons op!