Duijnweb geeft terug
en steunt goede doelen!

Van elk project die wij uitvoeren, doneren wij aan verschillende goede doelen!

Ik wil ook bij dragen!

Wil je ook bijdragen, en een tof project laten maken door ons? 
Geef dan hieronder je e-mailadres door, wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen!

E-mailadres

Duijnweb steunt goede doelen!

Bij elk project doen wij een donatie aan goede doelen.

Bij Duijnweb vinden wij het belangrijk om iets terug te doen, iets bij te dragen aan de maatschappij en ons steun te uiten voor al het goede wat zoveel stichtingen in ons land verrichten. Om deze reden doneren wij, van elk project die wij uitvoeren, een percentage aan goede doelen. Jij als klant hebt zelf inspraak in welke stichting jij wilt steunen! Wij hebben de keuze gemaakt tussen 3 goede doelen in 3 verschillende sectoren, mens, dier en natuur.

Voor de sector mens, hebben wij gekozen voor Stichting Kinderhulp Oeganda. De Stichting Kinderhulp Oeganda heft en ondersteund (wees)kinderen die niet voor zichzelf kunnen zorgen en/of geen onderdak hebben. De stichting zorgt voor huizing, scholing en verzorging voor alle kinderen die bij hun deur aan klopt. Lees meer over Stichting Kinderhulp Oeganda.

Voor de sector dier, steunen wij Stichting Dierenbescherming. De Stichting Dierenbescherming is essentieel in de strijd tegen dierenmishandeling in Nederland. Door Stichting Dierenbescherming te steunen kunnen de dierenambulances uitrijden om dieren te redden, kunnen asielen verlaten of mishandelde dieren opvangen en verzorgen en ze doen nog veel meer goeds! Lees hier verder over Stichting Dierenbescherming.

Last but not least, de sector natuur steunen wij door middel van donaties aan Stichting The Ocean Cleanup. Stichting The Ocean Cleanup is keihard aan het werk om onze oceanen weer schoon te maken. Er drijven tonnen aan plastic in de oceanen wat catastrofale gevolgen heeft voor zowel de natuur als de dieren die erin leven. Dankzij Stichting The Ocean Cleanup worden er jaarlijks tonnen plastic uit de oceanen gevist! Keep up the good work guys! Ga naar de website van Stichting The Ocean Cleanup voor meer informatie.

Neem nu contact op!

Website laten maken en goede doelen steunen!

Webdesign, huisstijl ontwikkeling of website laten maken, wij doneren van elk project aan goede doelen!

Responsive website

Huisstijl ontwikkeling

Zoekmachine vriendelijk

Wordpress CMS

Zelf kiezen welk doel u steunt

Jouw nieuwe website stappenplan

In slechts 4 stappen kun jij een website laten maken en goede doelen steunen. Jij kunt zelf bepalen aan welk goed doel wij het aandeel van jouw project doneren!

Vrijblijvende offerte

Je vraagt een offerte aan via offerteformulier of maakt telefonisch een afspraak. Binnen 2 werkdagen ontvang jij een offerte om een professionele website te laten maken of maken wij een afspraak met je.

Start project

Je spreekt af op ons kantoor in Groningen of op een locatie naar keuze. We bespreken je wensen/eisen, de strategie en geeft aan elk doel jouw website moet hebben.

Concept oplevering

We spreken af op ons kantoor of op locatie om het ontwerp/concept te bekijken en te bespreken. Deze voldoet groot en deels al aan jouw verwachtingen, maar je hebt nog wel een paar feedbackpuntjes. Deze punten zullen wij verwerken in het concept/ontwerp zodat jij 100% tevreden bent!

Online en doneren!

Je website is helemaal klaar en jij bent super tevreden! Jij geeft aan dat de website live gezet kan worden en wij gaat dit regelen. Je krijgt een handleiding hoe jij makkelijk zelf de website kan onderhouden. Indien gewenst, krijg je van ons een persoonlijke uitleg over hoe Wordpress werkt. Ook kun jij aangeven aan welke van de goede doelen wij de donatie van jouw project kunnen gaan doneren.

Website offerte ontvangen

Wil jij een ook een website laten maken en het goede doel steunen?
Bel ons op 06 45 95 22 12 of laat hieronder je gegevens achter.

Offerte aanvraag