Uitspanning de Goederenloods

Projectdetails

Klant:
Uitspanning de Goederenloods
Jaar:
2020
Werkzaamheden:
Huisstijl ontwikkeling, webdesign, webontwikkeling
Techniek:
HTML, PHP, Wordpress, jQuery, SASS/CSS, Photoshop

Projectbeschrijving

De uitspanning de Goederenloods uit Goes heeft een mooie historie. Het gebouw is gebouwd in 1870 en stond vroeger op het emplacement van het station Middelburg. In 2001 is de Goederenloods opgericht en is het gebouw verplaatst naar zijn huidige locatie in Goes. Hier doet het dienst als catering/trouw/evenementen locatie.

Voor deze leuke klant hebben wij het logo- en website ontwerp en ontwikkeling mogen uitvoeren. Deze toffe locatie heeft zoals gezegd een rijke historie, echter mocht de website wel een mooie strakke uitstraling krijgen en moest de website uiteraard ook gebruiksvriendelijk en overzichtelijk worden.

De website is gebouwd op basis van HTML5, CSS3, jQuery en PHP. Om ervoor te zorgen dat De Goederenloods zelf hun eigen content kan plaatsen en aanpassen maken we gebruik van WordPress. Dit is een heel gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS). Ook is de website volledig responsive zodat deze goed werkt op zowel desktops/laptops als mobiele apparaten zoals tablets of smartphones.

Benieuwd naar het eind resultaat? Bekijk de afbeeldingen hieronder of bezoek de website van De Goederenloods.

Wil jij ook een nieuwe website of huisstijl voor jouw onderneming/bedrijf ? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! We kunnen dan samen in gesprek gaan om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.