Wij bouwen professionele websites
en geven altijd geldig advies!

Kies daarom voor Duijnweb bij het maken van jouw website of webshop!

Ik wil vrijblijvend contact!

Geef hieronder je emailadres op en ik zal geheel vrijblijvend contact met je opnemen.

E-mailadres

Professionele website laten maken? Kom dan naar Duijnweb!

Jouw website is bij ons in goede handen!

Bij Duijnweb kun jij jouw unieke en professionele website laten maken tegen een scherpe prijs. Wij zijn een no-nonsense bedrijf die houden van duidelijke taal. We gaan altijd persoonlijk in gesprek met jou als klant om te achterhalen waarom jij een professionele website laten maken wilt, wat het doel is van jouw website en wie jouw doelgroep is. Aan de hand hiervan komen wij met een geweldig concept. Na akkoord van het concept kun jij de Go-ahead geven om jouw professionele website te laten maken. Bij oplevering is jouw website altijd 100% responsive, zoekmaschine- en gebruikers- vriendelijk en kun jij zelf makkelijk teksten en foto’s aanpassen d.m.v. ons makkelijk te gebruiken Wordpress CMS. Waar wacht je nog op?! Ga ook een professionele website laten maken bij ons!

Bekijk ons aanbod

Een professionele website laten maken

Bij Duijnweb betekend een professionele website laten maken meer dan alleen een website laten maken.

Responsive website

Inclusief basis huisstijl

Altijd goed beveiligd

Zoekmachine vriendelijk

Wordpress CMS

Jouw nieuwe website stappenplan

In slechts 4 stappen kun jij een professionele website laten maken. Jouw website wordt gemaakt in het CMS Wordpress, zodat jij deze zelf eenvoudig kunt onderhouden!

Vrijblijvende offerte

Je vraagt een offerte aan via offerteformulier of maakt telefonisch een afspraak. Binnen 2 werkdagen ontvang jij een offerte om een professionele website te laten maken of maken wij een afspraak met je.

Start project

Je spreekt af op ons kantoor in Groningen of op een locatie naar keuze. We bespreken je wensen/eisen, de strategie en geeft aan elk doel jouw website moet hebben.

Concept oplevering

We spreken af op ons kantoor of op locatie om het ontwerp/concept te bekijken en te bespreken. Deze voldoet groot en deels al aan jouw verwachtingen, maar je hebt nog wel een paar feedbackpuntjes. Deze punten zullen wij verwerken in het concept/ontwerp zodat jij 100% tevreden bent!

Online

Je website is helemaal klaar en jij bent super tevreden! Jij geeft aan dat de website live gezet kan worden en wij gaat dit regelen. Je krijgt een handleiding hoe jij makkelijk zelf de website kan onderhouden. Indien gewenst, krijg je van ons een persoonlijke uitleg over hoe Wordpress werkt.

Website offerte ontvangen

Wil jij een professionele website laten maken?
Bel ons op 06 45 95 22 12 of laat hieronder je gegevens achter.

Offerte aanvraag