Nu ook je website laten maken
met persoonlijk contact en goed advies!

Kies daarom voor Duijnweb bij het maken van jouw website of webshop!

Ik wil vrijblijvend contact!

Geef hieronder je emailadres op en ik zal geheel vrijblijvend contact met je opnemen.

E-mailadres

Begin ook met jouw website laten maken!

Bij ons snel, eenvoudig en voordelig geregeld!

Website laten maken? Bij Duijnweb kun jij je wordpress website laten maken die jouw onderneming reflecteert en toegespitst is op jouw klanten en/of bezoekers!

Duijnweb is een webdesign en ontwikkelingsbedrijf uit Groningen. Wij specialiseren ons in het maken van websites, webshops en webdesign. Ben jij opzoek naar een nieuwe website voor je MKB bedrijf? Of wil je een website laten maken voor je nieuwe onderneming? Neem dan direct contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte!

Een Wordpress website laten maken is snel en eenvoudig geregeld. Bij Duijnweb gaan wij bij elk project altijd een persoonlijk gesprek aan waarbij we de wensen en eisen voor jouw website duidelijk kunnen maken. Op basis hiervan maken wij een duidelijk concept voor jouw website. Wanneer dit concept goedgekeurd is kun jij achterover leunen en jouw website laten maken door ons!

Ook een Wordpress website laten maken door Duijnweb? Neem dan direct geheel vrijblijvend contact met ons op!

Offerte aanvragen

Unieke website laten maken voor jouw onderneming

Snelle en persoonlijke service

Standaard 1 maand gratis support

SEO optimalisatie

Voldoet altijd aan de laatste standaarden

Jouw nieuwe website stappenplan

In slechts 4 stappen kun jij een professionele website laten maken. Jouw website wordt gemaakt in het CMS Wordpress, zodat jij deze zelf eenvoudig kunt onderhouden!

Vrijblijvende offerte

Je vraagt een offerte aan via offerteformulier of maakt telefonisch een afspraak. Binnen 2 werkdagen ontvang jij een offerte om een professionele website te laten maken of maken wij een afspraak met je.

Start project

Je spreekt af op ons kantoor in Groningen of op een locatie naar keuze. We bespreken je wensen/eisen, de strategie en geeft aan elk doel jouw website moet hebben.

Concept oplevering

We spreken af op ons kantoor of op locatie om het ontwerp/concept te bekijken en te bespreken. Deze voldoet groot en deels al aan jouw verwachtingen, maar je hebt nog wel een paar feedbackpuntjes. Deze punten zullen wij verwerken in het concept/ontwerp zodat jij 100% tevreden bent!

Online

Je website is helemaal klaar en jij bent super tevreden! Jij geeft aan dat de website live gezet kan worden en wij gaat dit regelen. Je krijgt een handleiding hoe jij makkelijk zelf de website kan onderhouden. Indien gewenst, krijg je van ons een persoonlijke uitleg over hoe Wordpress werkt.

Website offerte ontvangen

Wil jij een professionele website laten maken?
Bel ons op 06 45 95 22 12 of laat hieronder je gegevens achter.

Offerte aanvraag