Wil jij ook een Website maken?
Bij Duijnweb snel en voordelig geregeld!

Met persoonlijk contact en deskundig advies kan Duijnweb jou website maken tegen een scherp tarief!

Ik wil vrijblijvend contact!

Geef hieronder je emailadres op en ik zal geheel vrijblijvend contact met je opnemen.

E-mailadres

Jouw website maken begint bij Duijnweb!

Jouw website maken is bij ons in goede handen.

Een website maken begint met het inventariseren van het doel van de website, de doelgroep waar jij je op wilt richten en de markt waarin jouw organisatie zich bevind. Tijdens een persoonlijk gesprek gaan we kijken naar deze punten om ervoor te zorgen dat wij een top website kunnen maken voor jouw bedrijf!

Bij Duijnweb jouw website maken betekend altijd een uniek ontwerp toegespitst naar jouw wensen en eisen, een basis huisstijl, goede indexering bij zoekmachines zoals Google en altijd persoonlijk contact en advies. Geïnteresseerd geworden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op! Dus waar wacht je nog op? Begin nu met jouw website maken bij Duijnweb!

Neem contact met ons op!

Een top website maken

Bij Duijnweb kunnen wij jou website maken die voldoet aan al jouw wensen!

Responsive website

Inclusief basis huisstijl

Altijd goed beveiligd

Zoekmachine vriendelijk

Wordpress CMS

Jouw website maken stappenplan

In slechts 4 stappen kunnen wij voor jouw je droom website maken. Jouw website wordt gemaakt in het CMS Wordpress, zodat jij zelf eenvoudig zelf wijzigingen kunt doorvoeren.

Vrijblijvende offerte

Je vraagt een offerte aan via offerteformulier of maakt telefonisch een afspraak. Binnen 2 werkdagen ontvang jij een offerte om een professionele website te laten maken of maken wij een afspraak met je.

Start project

Je spreekt af op ons kantoor in Groningen of op een locatie naar keuze. We bespreken je wensen/eisen, de strategie en geeft aan elk doel jouw website moet hebben.

Concept oplevering

We spreken af op ons kantoor of op locatie om het ontwerp/concept te bekijken en te bespreken. Deze voldoet groot en deels al aan jouw verwachtingen, maar je hebt nog wel een paar feedbackpuntjes. Deze punten zullen wij verwerken in het concept/ontwerp zodat jij 100% tevreden bent!

Online

Je website is helemaal klaar en jij bent super tevreden! Jij geeft aan dat de website live gezet kan worden en wij gaat dit regelen. Je krijgt een handleiding hoe jij makkelijk zelf de website kan onderhouden. Indien gewenst, krijg je van ons een persoonlijke uitleg over hoe Wordpress werkt.

Website maken offerte ontvangen

Wil jij een professionele website laten maken?
Bel ons op 06 45 95 22 12 of laat hieronder je gegevens achter.

Offerte aanvraag